Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kópé kehely

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A mazsolákat beáztatjuk. Ebből lesznek a szemek és a szemöldökök. Egy szem cseresznyét kettévágunk, és két vékony szeletet vágunk ki belőle. Ez lesz a figura szája.
Elkészítés: A pudingport a tasakon lévő útmutató szerint elkészítjük 4 dl tejjel. A poharak egyharmadáig töltjük a pudingot, beleillesztjük a szájakat. Ráöntünk még kb. egyharmadnyi pudingot, és kirakjuk a szemet, szemöldököt. A poharakat teletöltjük. Betesszük a hűtőbe. A habport elkészítjük a csomagoláson szereplő utasítás szerint 1,5 dl tejjel. A krémet megszórjuk a tortadarával. A habbal díszítjük, és egy fél őszibarackból – amin átszúrunk egy szem cseresznyét – sapkát készítünk a figurának.

Ezek is érdekelhetnek

Friss