Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhai praktikák - 2. rész: Így melegítsd fel a rántott húst, hogy ropogós maradjon!

default user icon
MME
Régi, egyenetlenül melegítő sütőbe pitét sütni, kihűlt sült krumplit vagy rántott húst felmelegíteni, vagy közvetlenül linzersütés előtt a hűtőből kikapott tojással dolgozni - ezek mind olyan helyzetek, amelyek, valószínűsíthetően, tragikus végkimenetellel kecsegtetnek. Pedig van jópár olyan trükk, tipp, praktika, amivel a kódolt konyhai bakikat megelőzhetjük - mutatjuk!

Ezzel a módszerrel nem csak a rántott hús, de mindenféle rántott étel és a sült krumpli is oylan lesz, mint a friss!

KONYHAI PRAKTIKÁK - 1. RÉSZ: ÍGY TÉRKÉPEZD FEL, HOL, HOGYAN SÜT A SÜTŐD! >>> 
MÉG TÖBB KONYHAI PRAKTIKÁT TALÁLSZ ITT >>>  
CSAK SEMMI PÁNIK: KONYHAI BAKIK ÉS MEGOLDÁSOK - 1-TŐL 4.RÉSZ >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss