Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor lesöpörte a pályáról Rácz Jenőéket

default user icon
MME
Már rögtön az első közös hetükön megverte a Séfek séfe A Konyhafőnököt, majd a második „fordulóra" nemhogy csökkent volna a különbség, hanem még nagyobbra nyílt az olló.

Az RTL-en futó A Konyhafőnök már rég nem olyan sikeres nézettségileg, mint volt az indulása idején és az azt követő években. A civil versenyzőkkel forgatott tíz, a celebekkel készített hét és a gyermekeket szerepeltető két szezon (azaz összesen majdnem húsz évad) után már nem köti le a nézőket a műsor. Miközben évről évre csökkennek A Konyhafőnök számai, a TV2-n futó Séfek séfe idén felérhet a csúcsra, hiszen nemcsak remek nézettséggel fut, de egy az egyben legyőzi az RTL-es konkurensét.

Krausz Gábor érdekesebb, mint Rácz Jenő?

A Séfek séfe idei számaiban benne lehet a sztárséf, Krausz Gábor és Tóth Gabi válásának híre is, ám ez önmagában nem eredményezne heteken át tartó, kimagasló nézettséget. Egy-egy ilyen bulvársztori legfeljebb a premier számain látszódhatna, de a Séfek séfe menetelése két hete, azaz tíz adás óta tart és szinte napról napra egyre többen kapcsolnak a műsorra.

Második hete minden nap nézettebb a Séfek séfe

A két gasztroreality első közös hetén kissé megzuhant A Konyhafőnök, ám a műsor most visszaerősödött, ezzel párhuzamosan javult a Séfek séfe is, szóval a két produkció látszólag nem egymástól veszi el a nézőket. Azt lenne érdekes megnézni, hogy mire menne a Séfek séfe a gasztrorivális nélkül, de a két show még minimum 2023. szeptember végéig egymás ellen lesz képernyőn.

A Séfek séfe legjobb eredménye a múlt héten a pénteki 592 ezres nézettség volt, ezzel szemben A Konyhafőnök hétfőn érte el a legmagasabb számot, 367 ezer nézővel.

Az adatok forrás: RTL Sajtóklub

Borítókép: RTL és Karnok Csaba

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss