Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhafőnök VIP versenyzői majdnem elhányták magukat főzés közben!

default user icon
MME
Brutálisan kemény feladattal folyatódott a Konyhafőnök VIP hatodik évada: ezúttal a versenyzőknek egy egész bóbitás tyúkot kellett megpucolniuk és feldolgozniuk - és ezt nem mindenki bírta gyomorral.

A Konyhafőnök VIP új évadában újabb 10 híresség állt be a konyhapult mögé, többek között Vásáry André, Marót Viki, Voksán Virág, Szorcsik Viki, Pars Krisztián, és Tornóczky Anita is főzött a tegnap esti adásban.

Amikor Fördős Zé vázolta mi lesz a második feladat, többen sokkot kaptak, Tornóczky Anita az interjúban, a könnyeivel küszködve mondta el, hogy a rémálma vált valóra: ugyanis egy egész bóbitás tyúkot kellett megkopasztani és feldolgozni.

"Ettől rettegtem, hogy egy ilyen egész testet kapok. Ez nálam szakmai ártalom, miután állatokkal dolgozom, nem szeretem annyira így egyben, halottan látni őket. De igyekszem átlépni a korlátaimat" - mondta Tornóczky, aki közismert állatmentő-aktivista és kutyatréner. Ám Anita végül vett egy mély levegőt és végül két tyúkot - mert Gyenesei Leila öttusázó, aki a legjobban szerepelt az első fordulóban, nehezítésként rábízta a saját tyúkját is - megkopasztott.Maga is meglepődött azon, milyen jól teljesített.

Ám nem mindenki vette ilyen jól az akadályokat, voltak olyan versenyzők, akik kis híján elhányták magukat feladat közben:

SCHOBERT NORBI SÁRKÖZIRŐL: UTOLJÁRA AZ EZREDPARANCSNOKOM CSESZETT ÍGY LE! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss