Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Konyhafőnök VIP: Tóth Vera rosszul lett a stúdióban orvost kellett hívni hozzá!

default user icon
MME
A Konyhafőnök tegnapi adásában a kulisszák mögött zajlott az igazi dráma: Tóth Vera ugyanis rosszul lett főzés közben, mert, mint kiderült olyasmit evett, amit nem kellett volna.

A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában tengeri állatokból kért egy előételt és egy főételt is a Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközy Ákos alkotta zsűri, amelyeket a csapatok vagy aquadellával, vagy fekete kagylóval, vagy bébipolippal, vagy pedig garnélával egészíthettek ki. A második feladat alatt is úszott a konyha, a találás során újabb dráma alakult ki a kékeknél, el is felejtették az előételükre tálalni a polipot, a pirosak egyik fogása pedig ehetetlennek bizonyult.

Ám az igazi dráma a színfalak mögött zajlott, ugyani sTóth Vera rosszul lett a polipos-kagylós étel kóstolgatása közben, mert, mint kiderült, allergiás a tenger gyümölcseire.

"Sajnos belenyaltam a rákba és a polipba, úgy, hogy full allergiás vagyok mindegyikre. Tudom, ez nagyon gáz, elkezdett kaparni és dagadni a mandulám, és inkább a doktor bácsit megkértem, hogy segítsen, mielőtt megfulladnék vagy bármi probléma lenne." – mondta Vera. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss