Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez kemény csata volt! Megvan a Konyhafőnök VIP győztese

default user icon
MME
A Konyhafőnök VIP Fináléjában két nagyon tehetséges versenyző, Dobos Evelin és Kardos Eszter mérkőzött meg, így a zsűrinek nehéz dolga volt. Kettejük között dőlt el, ki nyerheti el a Konyhafőnök címet és ki viheti haza a 10 millió forintos fődíjat.

A Konyhafőnök VIP döntőjében Dobos Evelin és Kardos Eszter küzdöttek meg a végső győzelemért, ezúttal azonban nem egyedül: Evelint Fésűs Nelly és Nagy Zsolt, Esztit pedig Geszler Dorottya és Kollányi Zsuzsi segítette. A feladat nem volt egyszerű, mert mindkét csapatnak 3 előételt, 3 főételt és 3 desszertet kellett elkészítenie.

A két finalista erőn felül teljesített, így egy olyan menüsort tálaltak ki a zsűri tagjainak, ami teljesen elvarázsolta őket. A kóstoláson azonban nem csak a megszokott zsűritagok vettek részt: Ákos, Jenő és Zé apukái is csatlakoztak az értékeléshez, így már hat szempár vette górcső alá a finalisták fogásait.

A verseny nagyon szoros volt, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga, amikor dönteniük kellett, hogy ki legyen Magyarország Konyhafőnöke. A versenyt végül Dobos Evelin nyerte, aki először alig akarta elhinni, hogy Zé az ő nevét mondta ki.

Gratulálunk mindkét versenyzőnek!

Nyitókép: RTL/ Sajtóklub

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss