Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durva! Rácz Jenő lendületből a kukába hajította a pirosak tortáját - videó

default user icon
MME
A Konyhafőnök VIP idei szériája nem szűkölködik feszültségben és könnyekben: bár a Mikulás-napi adás igencsak mókásan indult, drámai fordulatok, késhegyre menő viták és kiborulások követték a Mikulásnak öltözött Zé és a séfek kéményen keresztüli antréját.

 „Nem szeretem a csalást!” - mondta Rácz Jenő, és a kukába hajította a piros csapat neki felszolgált tortáját, állványostul. A történtek előzménye az volt, hogy a Konyhafőnök VIP Mikulás-napi adásában, ahol először kellett csoportokban, egy kiválasztott konyhafőnök vezetésével dolgozniuk a versenyzőknek, a Rába Tímea,  Muri Enikő és Nagy Sándor alkotta trióban nemigen volt meg az összhang, így a közös művük, a torta, gyakorlatilag vállalhatatlan lett. Ekkor a kék csapat felajánlott egy piskótalapot, és Timi, mint konyhafőnök úgy döntött: élnek a lehetőséggel, és megpróbálják megmenteni a helyzetet. 

 

Rácz Jenő észrevette a mentőakciót, és az értékelésnél egyből a kukába borította az összetákolt végeredményt.

"Ez a piskóta kié? Kérem szépen a másikat! Nem szeretem a csalást, és ez igencsak kimeríti a csalás fogalmát. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit csináltatok, nem arra, hogy mit kaptunk a másik oldalról, amit hozzáteszem, nagyon szépen köszönök. De akkor is, ne hülyéskedjünk már." - fakadt ki Jenő séf, és utána kifejtette, hogy bármilyen ellentétek is vannak egy csapaton belül, a kompromisszumra kell törekedni, és megoldást nem kívülről kell várni, hanem együtt, közösen gondolkodva megfejteni.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss