Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

"Tök jó itt a buli, de könnyen haza lehet menni"- Sárközi Ákos megint beszólt az egyik versenyzőnek

default user icon
MME
A Konyhafőnök tegnapi kiképzésén a Sárközi Ákos - Rácz Jenő alkotta Michelin-csillagos séfduo egy harmadik legendával bővült: Pesti István, a többszörös díjnyertes tatai Platán Gourmet étterem tulajdonosa csatlakozott a zsűrihez. A külsős vendég azonban egy pillanatig sem gátolta Jenőéket abban, hogy alkalmanként kiosszák a - szerintük - kissé elbizakodott., és túlságosan jókedvű versenyzőket.

A Tábor hetében, három napon át egy-egy szakmai legendával egészül ki a Konyhafőnök zsűrije, akik meglátásaikkal támogatják a versenyzőket az aktuális feladatok minél precízebb megoldásában. Tegnap a Michelin-csillagos ésDining Guide - Az év vidéki étterme-díjjal kitüntetett tatai Platán Gourmet  étterem séfje, Pesti István csatlakozott a csapathoz.

Az első feladat ládáiban – Pesti kérésének megfelelően – pulykamell, kelbimbó, zeller, tök, sóska, szerecsendió és sáfrány volt. A vendégséf számára a tálalás kiemelten fontos, így a versenyzőknek ezt is figyelembe kellett venniük az ételek készítésekor. 

Ákos és István egy alkalommal Gergő pultjához, hogy kiderítsék, milyen tányérelemekkel készül a versenyző. Nagyon meglepődtek, amikor megérkeztek: igazi parti hangulat fogadta őket. A séfek viszont nem hagyták szó nélkül a dolgot.

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss