Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagy lehet az öröm Krausz Gáboréknál: olyat tettek, amire még nem volt példa

Ismét összecsapott A Konyhafőnök és a Séfek séfe, a nézők pedig újfent a távirányítójukkal szavaztak arról, melyik műsor is érdekli őket jobban.

Immáron zsinórban harmadik hete fut egymással egy időben A Konyhafőnök és a Séfek séfe. Az RTL-es produkcióból idén indult a jubileumi, tizedik szezon, míg a TV2-s gasztroreality ősszel kezdte meg ötödik évadát. A két show most először pontosan egymás ellen kerül képernyőre (ugyanakkor kezdődnek és érnek véget az adások), a nézők pedig kegyetlen döntést hoztak már az első részek alatt.

Tarol a Séfek séfe

A Séfek séfe már rögtön az első adások alatt megverte A Konyhafőnököt, a két műsor nézettsége közti differencia pedig hamar nagyra nőtt. A Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé nevével fémjelzett műsor nem igazán tudott javulni és 300-360 ezer körül ingadoznak a számai a teljes népesség körében, ezzel szemben a Séfek séfe a harmadik héten már 560-600 ezer között mozog.

Az első heti győzelem még meglepetés volt, akárcsak a második héten produkált nagy emelkedés, ám az, hogy a Séfek séfe a harmadik héten is magabiztosan legyőzte A Konyhafőnököt és egyetlen napot sem engedett a konkurensének, mondhatni már megszokottá vált. A Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András vezette séfcsapatok idén kérlelhetetlenül megszerezték a nézők figyelmét, minden nap legyőzik az RTL-t és ilyesmire még nem volt példa.

A fiatal felnőttek körében is vezet a Séfek séfe

A reklámozóknak fontos korosztályban, azaz a 18 és 49 év közötti tévézők körében is magabiztos a TV2-s gasztroreality előnye. Ebben a korcsoportban nem olyan nagy a differencia, mint a teljes lakosságban, de a nézőszámot tekintve szinte állandósult a 70 ezres előny a Séfek séfe javára.

Hamarosan vége A Konyhafőnöknek

A Konyhafőnök jóval előbb indult, mint a Séfek séfe, így hamarabb is ér véget. Az RTL-es gasztroreality szeptember 29-én finálézik, a Séfek séfe viszont októberben is folytatódik. Krauszék ellenfele ekkor már nem Rácz Jenőék, hanem a Sebestyén Balázs vezette párkapcsolati reality, a Nyerő Páros lesz.

Borítókép: Karnok Csaba

Ezek is érdekelhetnek

Friss