Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt jó ételeket kell főzni, nem mellbimbót villantani! - rakta helyre Rácz Jenő az egyik versenyzőt

default user icon
MME
A Konyhafőnök tegnapi Válogató adásában Rácz Jenő nem bánt kesztyűs kézzel a versenyzőkkel. Volt, akinek könnyeket csalt a szemébe a séf kritikája, de olyan is, akiről leperegtek a kőkemény, pikírt megjegyzések - de mint utóbb kiderült, ez korántsem jelenti azt, hogy ne venné komolyan az elhangzottakat.

Ezerrel pörög A Konyhafőnök 9. évada, a Casting adásokon túlvagyunk, tegnap este már a Válogatóban, talpig farmerkötényben főztek a versenyzők: az első feladatban egy egész libával küzdöttek meg, a másodikban egy süllővel és haltejjel néztek szembe.

A zsűri a szigorú de igazságos elvet követve értékelte a tányérokat, ám amikor az extrém ruhadarabjairól elhíresült Frohner Fecó - a Nyerő Párosból Kárpáti Rebeka szépségkirálynő pasijaként megismert fodrász - előállt a "Fecó és ami közötte van" címet viselő kreációjával, és hozzátette, hogy bár nem akarja maga alatt vágni a fát, úgy érzi, "nem villantottam igazán semmit, max. a mellbimbómat", azt Rácz Jenő már nem bírta ki megjegyzés nélkül.

 

"Azt tudod, ugye, hogy ez egy olyan verseny, ahol nem mellbimbót kell villantani, hanem jó ételeket főzni?" - szegezte neki a kérdést a séf, de aztán kifejezetten jónak értékelte a kóstoltakat.

Nem így Fördős Zé, aki szerint Fecó angolzellerből készített köreteleme úgy nézett ki, mintha a lefolyóból húzták volna elő - ám a fodrász, összességében nem teljesíthetett rosszul, mert a verseny végén ő is felmehetett a galériára a továbbjutók közé.

Még ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss