Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvan a Konyhafőnök győztese, 10 millió forinttal lett gazdagabb

default user icon
MME
Kiélezett versenyben, három órás főzést követően dőlt el, hogy ki nyeri a 2022-es Konyhafőnököt és az azzal járó 10 millió forintos fődíjat.

A végső összecsapásban Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik jött ki jobban egy hajszállal, hiszen a másik finalista, Vajda Luca csak egy desszertnyivel maradt el a győzelemtől. A két játékos ütközete után Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő munkáját a jövő héten induló Mestercukrász műsorvezetője és zsűritagja, Liptai Claudia, egy legendás séf, Pesti István és A Konyhafőnök korábbi győztese Bóza Roland segítette a kóstolásban.

Patrik, aki egy három fogásos menüsorral bizonyította, hogy megérdemli a győzelmet, azt nyilatkozta a Blikknek, hogy a 10 millió forintos nyereményből leginkább élményeket szeretne magának adni.

– Nagyon szeretek utazni, az igazi nagy szerelmem pedig a szikláról ugrás. A pénzből elmennék a legismertebb helyekre, ahol tökéletes sziklák vannak: ilyen pél­dául Görögország, de Portugália is a listán van, ott viszont inkább szörfözni szeretnék. Ezenfelül „tárgyakkal” lepném meg magamat, mondjuk egy új motorral.

A fiatal Konyhafőnök azt is elárulta, hogy a jövőben nem feltétlenül nyitna éttermet, hanem leginkább privát séfként, vagy valamilyen videós műfajban képzeli el magát.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss