Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvannak A Konyhafőnök döntősei: ők ketten csapnak össze a fináléban

default user icon
MME
A zsűri és a meglepetésvendég, Thomas Anders döntése alapján kiderült, kik küzdhetnek meg egymással a 10 millió forintos fődíjért.

Elérkezett a finálé előtti utolsó megmérettetés: a top3 az első feladatban szeretteik segítségével főzhetett. Evelin és Luca az anyukáikkal, Patrik pedig unokahúgával ragadott fakanalat.

A versenyzőknek a második feldatban nemcsak a Michelin-csillagos séfeket és Fördős Zét kellett lenyűgözniük, hanem a saját szakácskönyvvel is rendelkező világsztárt, a Modern Talking frontemberét is. A döntősök újra egyedül dolgoztak, és Thomas Anders kedvenc ételeit kellett újragondolniuk: narancsos-gyömbéres sárgarépalevest, borjút bécsi burgonyasalátával és mangószószos panna cottát.

A zsűri és a legendás világsztár döntése alapján végül Bárkányi Evelin lett A Konyhafőnök bronzérmese. Így Rácz Jenő versenyzője, az egykori Fördős Zé-féle sárga csapat tagja, Vajda Luca és Sárközi Ákos versenyzője, Varga Patrik küzdenek meg A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjért.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss