Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvannak a dobogósok: közülük kerül ki A Konyhafőnök idei győztese!

default user icon
MME
A héten véget ér A Konyhafőnök jubileumi 10. évada, és egyvalami már biztos: ezúttal női győztes lesz, a kérdés az, hogy a piros vagy a kék csapatból kerül majd ki!

Pénteken véget ér a Konyhafőnök jubileumi 10. évada, így most, a Döntőben már tényleg csak a legjobbak vannak versenyben. Ennek megfelően a feladatok is brutálkemények voltak: az elsőnél egy dupla szimultán kellett a séfkabátos versenyzőknek végrehajtani. Ez úgy zajlott, hogy Rácz Jenő és Sárközi Ákos egyszerre készített egy-egy kifinomult ételt zellerrel és körtével, amit a versenyzőknek velük együtt, és a kettőt párhuzamosan kellett elkészíteniük. Nem csoda, ha Horváth Geri úgy érezte, hogy egy fekete lyuk van a fejében.

 

A második feladat is méltó volt a jubileumi évadhoz: mirelit alapanyagokból várt kifogástalan, éttermi minőségű tányérokat a zsűri. A főétel mirelit bélszínroló volt, amihez köretelemnek rengeteg fagyasztott zöldség és gyümölcs közül választhattak.

Miután a séfkabátosok megbirkóztak a párhuzamos valóságokkal és áttörték a jeges pultot, egy lépéssel közelebb kerülhettek a Fináléhoz. Egy versenyzőnek viszont távoznia kellett: Horváth Geri számára a Döntő harmadik napján ért véget A Konyhafőnök. Rácz Jenő szomorúan búcsúzott egyik kedvenc versenyzőjétől: "Neked nem szabad abbahagynod a főzést" - mondta az éved legeredményesebb férfi játékosának a séf.

 

Már csak a dobogósok, a legjobb három van versenyben a trófeáért és az ezzel járó 10 millió forintért: Obersovszky Nóra, Kurta Zsusza és Kettel-Fülöp Flóra. Hogy ki lesz a 10. Konyhafőnök, holnap este kiderül!

Ezek is érdekelhetnek

Friss