Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bosszút állt az egyik versenyző: kukába dobta ellenfele alapanyagát

default user icon
MME
Mekis Kitti kénytelen volt főzés közben segíteni a versenytársának, de úgy döntött, segítség helyett inkább hátráltatni próbálja ellenfelét. Rácz Jenő viszont ezt rögtön kiszúrta!

Az első főzés során a versenyzőknek Rácz Jenő ételét kellett lemásolniuk. De nem mindenki figyelhette nyugodtan, hogy készíti el a séf az ételt. Kitti – versenytársa, Gabó hátráltatása miatt – a séf főzése alatt folyamatosan dolgozott, ugyanis az volt a feladata, hogy mindenben segítse Jenőt. De nemcsak Jenő, hanem Gabó is magához hívhatta Kittit 5 percre segíteni, hogy a keze alá dolgozzon. Azonban Kitti segítség helyett inkább hátráltatni próbálta ellenfelét.

„Nagyon-nagyon dühös voltam. Azt éreztem, hogy amikor odamegyek segíteni, akkor nem lesz kegyelem. Inkább hátráltatom, mintsem hogy segítsek neki. Nagyon szerettem volna, ha Gabó kibillen az egyensúlyából és hogy megtapasztalja azt, hogy nem biztos, hogy az a legjobb módszer, ha engem hív oda” - mondta Kitti.

Rácz Jenő - Gabó szerencséjére - egyből kiszúrta, hogy a petrezselyem nagy része a kukában landolt és figyelmeztette a versenyzőt: „Gabó, gyanúsan sok petrezselyem ment a kukába. Elég lesz az a mennyiség?” Végül Kitti a földről, a kuka mellől szedte össze a petrezselymet, amit kidobásra szánt.

 

Nyitókép: RTL SajtóKlub

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss