Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lefagyott a stúdió: elcsúszott, és kiugrott a válla a Konyhafőnök egyik versenyzőjének

default user icon
MME
Ahogy közeledik véghajrájához a Konyhafőnök jubileumi évada, úgy nő a feszültség és az érzelmek intenzitása – így nem meglepő, hogy ezekkel együtt a balesetek száma is: a tegnapi részben egy váll ugrott ki, a ma esti adásban egy mutatóujj esik áldozatul a brutális tempónak és a felfokozott izgalmaknak.

A Konyhafőnök középdöntője olyannyira felfokozott tempóban és hangulatban zajlik, hogy úgy tűnik, a balesetek elkerülhetetlenek. A tegnapi adásban a kék kötényes Kettel-Fülöp Flóra az egyik pillanatban még a csalánnal bíbelődött, a következőben viszont eltűnt a pultja mögött. Mindenki a segítségére sietett, amikor viszont közölte, hogy kiment a válla… az egész stúdió lefagyott. Ám Flóra ura volt a helyzetnek:

 

S ha ez nem lett volna elég, a ma esti adásban,  amikor a versenyzők újra csapatban főznek, ezúttal a piros kötényes Geri sérül meg, de csúnyán. Fördős Zé, látván, hogy a fiú a kést eldobva felszisszen, megkérdezi tőle, hogy jól van-e, mire a legszenvtelenebb hangon érkezik a válasz: 

„Levágtam egy darabot az ujjamból!"

 

Ahogy az előzetesben látható, a ma esti adásban emellett is lesz feszültség bőven: nem elég, hogy a csapatoknak fő feladatként, ezúttal a Street Kitchen bázisán kell egy háromfogásos menüt készíteniük 30 fő részére, közben valami miatt Rácz Jenő meg sem akarja kóstolni az egyik versenyző ételét… A Konyhafőnök ma este 20 órakor folytatódik az RTL-en!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss