Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Könnyű szendvics reggelire, ebédre vagy vacsorára: tonhalas buci edam sajttal

Ez az isteni tonhalas buci a Frico Edam sajtjától lesz igazán felejthetetlen. Ha egy könnyű szendvicsre vágysz, legyen szó akár reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, akkor biztosan nem fogsz csalódni ebben a friss salátával teli szendvicsben.

Hozzávalók:

2 db kerek buci
12 dkg tonhal (konzerv)
1/2 fej vöröshagyma (felaprítva)
1/2 db citrom (kimagozva és felaprítva)
1 tk mustár
1 csésze reszelt Frico Edam sajt 
2 levél jégsaláta

bors

Elkészítés:

1. A tonhalról leöntjük a levét, majd egy közepes méretű tálba tesszük a felaprított hagymával, az apróra vágott, kimagozott citrommal, a mustárral, a reszelt Edam sajttal, valamint a sóval és a borssal együtt.

2. A bucikat felvágjuk, de nem vágjuk teljesen ketté. Megtöltjük őket a tonhalas keverékkel, és rárakjuk a salátaleveleket is. Ha kész, kissé összenyomkodjuk a szendvicseket, és tálaljuk.

Még több Frico sajtos receptet találsz itt >>>  

Mindenféle sajtos finomságot pedig itt >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss