Elkészítés: 15 dkg lágy vajat 20 dkg porcukorral, 2 csomag vaníliás cukorral habosra keverünk. Majd 1 citrom reszelt héját és a levét adjuk hozzá, és egyenként 6 db tojás sárgáját keverjük bele. Hozzáadunk 20 dkg lisztet fél csomag sütőporral, csomómentesre keverjük, majd a 6 db tojásfehérjét felverjük, és óvatosan a krémhez keverjük.
175 fokra felmelegítjük a sütőt. A tésztát egy kb. 20x30 cm-es sütőpapíros tepsibe öntjük, és felezett sárgabarackkal sűrűn kirakjuk. (A barack le fog süllyedni a tésztába, mire megsül). 35-40 perc alatt világos barnára sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd porcukorral megszórjuk és szeletelhetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre