Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Könnyek között búcsúzott Krausz Gábortól a Farkasok csapata - még Stohl András is megsiratta!

default user icon
MME
A Tv2 kalandrealityjében, hétfőn este, Krausz Gábor búcsúzott a csapattársaintól. A Farkasok könnyek között búcsúztatták a sztárséget, aki Stohl Andrással maradt alul egy íjász-párviadalban. Krausz azt mondta: ő így is győztesként hagyta maga mögött a magyar vadont.

"Eleinte ezt hittem, hogy a félelmeim lesznek az igazi ellenfeleim a játék során, de valójában nem így lett. Ugyan többször is beparáztam, amikor a ma­gasba kellett mászni, és persze rettegtem, hogy találkozom egy pókkal, de valójában ami az igazi ellenségem lett, az a megszokott komfortérzetem teljes hiánya. A jurtában még csak-csak elvoltam, de amikor kiderült, hogy három napra sátorba költözünk, megfordult a fejemben, hogy hívok egy taxit az erdő közepébe, és elhúzok onnan" –  nyiltakozta a Borsnak  Krausz Gábor, miután tegnap este kiesett a TV2 Totem című, a magyar vadonban játszódó kalandrealityjéből.

Krausz, egyébként, a műsor során sem próbálta meg adni a "kemény fiút", gyakorlatilag az műsorba érkezése napján bevallotta: városi fiúként retteg a magasságtól, nem barátja a nyílt tűz, tart a pókoktól, a bogaraktól és még jó néhány dologtól, melyek a nomád életforma alapvető velejárói. Szembe is kellett néznie a félelmeivel, és ha nem is mindet, de párat sikerült leküzdenie, vagyis ahogy ő mondja, elérte azt, amit a játéktól remélt: olyan apukája legyen Hannarózának, akivel bátran nekivághat az erdőnek, vagy éppen felmászhat egy magas kilátóba, ha kirándulni megy a család.

A csapattársak megkönnyezték a távozását, még az őt legyőző Stohl András is törölgette szemét, sőt, a Farkasok vezetője, az egyéként kőkemény és szigorú Feri sem találta a szavakat "farkasa" elvesztése után:

Cikkeink a témában:

 

Ezek is érdekelhetnek