Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kölessel rakott kelkáposzta

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kimért kölest kétszeres mennyiségű sós vízben készre főzzük. Eközben a felszeletelt vöröshagymát megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a darált húst meg a fűszereket, és gyakran megkeverve addig sütjük, míg a hús kifehéredik, és kezd szépen megpirulni.
  2. Rétegezzük egy hőálló edénybe a húst, a kölest és a csíkokra vágott kelkáposztát. Ezt mindaddig csináljuk, amíg tartanak a hozzávalók.
  3. Ezután a tetejét vékonyan megkenjük a tejföllel, aztán 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.

NÉZD MEG VIDEÓN IS, HOGYAN KÉSZÜL A KÖLESSEL RAKOTT KELKÁPOSZTA >>>  

MUSZAKA (GÖRÖG RAKOTT PADLIZSÁN) >>> 

PARADICSOMOS TÖLTÖTT PADLIZSÁN >>> 

Megjegyzés

Recept: Fülöp Lili dietetikus, Diéta és Fitnesz - A recept 1 személyre szól! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss