Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és falatnyi kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát. Félrehúzzuk, rászórjuk a pirospaprikát, és felöntjük 1 dl vízzel. Felforraljuk, besűrítjük. A kolbászt karikákra vágjuk, és a zöldségekkel együtt a hagymához keverjük. Felöntjük 1,5 l vízzel, és lassú forralással puhára főzzük a zöldségeket. A lisztet összedolgozzuk a tojással, a forrdogáló levesbe szaggatjuk, és még két-három percig főzzük, amíg a galuskák feljönnek a tetejére. Tálaláskor belekeverjük a tejfölt, és tányérokba szedjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre