Elkészítés: Előkészítjük a hozzávalókat: felkockázzuk a pulykamellet, felkarikázzuk a csabai füstölt kolbászt, felaprítjuk a vöröshagymát, fokhagymát. Serpenyőben forró olajon enyhén megpirítjuk a hagymát, rátesszük a felkockázott pulykamellet és a fokhagymát. A húst kifehérítjük. Hozzáadjuk a kolbászkarikákat. Felöntjük a vízzel, sózzuk, hozzáadjuk a mustárt, és fedő alatt 20 percig nagy lángon főzzük. Hozzáadjuk a tejszínt, és még 15 percig főzzük. Készre ízesítjük.
Tarhonyával, esetleg rizzsel tálaljuk. Hosszú csíkokra vágott újhagymával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre