Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos pásztortarhonya

MME MME
1
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Jókora lábasban zsírt nyerünk a szalonnából. Aztán megdinszteljük rajta az apróra kockázott hagymákat. Mikor már elszíneződtek, rápakoljuk a felkockázott krumplikat, az előre kissé megpirított tarhonyát, esetleg a zöldség(ek)et, majd az egészet ellepjük vízzel, és főzni kezdjük.

Kisvártatva hozzáadjuk a felkarikázott kolbászokat is, majd lefedjük az edényünketm és – lassú tűzön, olykor megkavarva – készre főzzük az egytálételt.

Friss kenyér és bármilyen savanyúság jól passzol hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss