Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos-paradicsomos melegszendvics

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. Az olajat felforrósítjuk és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, kissé lepirítjuk, majd felöntjük 0,8 dl vízzel, és közepes lángon 10 percig főzzük. Végül ízesítjük egy kevés csiliporral, sóval, borssal és szárított oregánóval.
  2. A félbevágott bagetteket megkenjük a fűszeres mártással, elosztjuk rajta a felkarikázott kolbászt és a leszűrt kukoricát, majd megszórjuk reszelt sajttal. 200 fokos sütőben 6 percig sütjük a melegszendvicseket. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss