Elkészítés: A mascarponét a tejszínnel kikeverjük. A vajat kis lábasban felolvasztjuk, beletesszük a lisztet, fehéredésig hevítjük, majd felöntjük tejjel, azaz sűrű besamelmártást készítünk, jól felforraljuk. Levesszük a tűzről, kihűtjük. A kolbászt bőrétől megtisztítjuk, a húst apró darabokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és finomra daraboljuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, lecsepegtetjük. A fél piros színű paprikát apró kockákra vágjuk. A kikevert mascarponéhoz hozzáadjuk a kihűlt besamelmártást, a kolbászt, a felkockázott paprikát, a petrezselymet, megszórjuk sóval, borssal, és jól összekeverjük. A lecsepegtetett paprikát szorosan megtöltjük a masszával. Alufóliába csomagoljuk, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor szeletekre vágjuk, friss kenyérrel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre