Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászleves II.

45 perc
egyszerű
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát olajon vagy zsíron megpirítom. A karikára vágott répát beleteszem, megfuttatom a zsiradékon. Leveszem a tűzről, és megszórom ízlés szerint csípős vagy édes pirospaprikával (1-1,5 teáskanál). Előkészítem a vizet, amivel fel fogom önteni a zöldségeket. Visszateszem a tűzre, és mielőtt még leégne a paprika, az előkészített vízzel felöntöm a zöldséget. Sózom és őrölt köménnyel ízesítem a levet.

A leves kb. 40 perc alatt van kész, félidőben teszem bele a kockára vágott burgonyát, az utolsó 10 percben pedig a karikára vágott kolbászt és virslit. Ilyenkor lehet beletenni a csipetkét is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss