Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

 Kolbászkrémmel töltött kiflicskék

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbász héját leszedjük, apróra vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. Félretesszük.
  2. Az élesztőt egy kevés langyos tejben felfuttatjuk, és a tészta alapanyagait a sajt kivételével összedolgozzuk robotgépben. Nem kell sem dagasztani, sem keleszteni. Ha jól összedolgoztuk, két cipóra osztjuk.
  3. A cipókból egyesével körülbelül 30 cm átmérőjű köröket nyújtunk, és mindegyiket 16 cikkre felvágjuk.
  4. A kolbászkrémből egy-egy teáskanálnyit teszünk a körcikkek külső, széles végére. Egyesével feltekerjük a kis kifliket.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket, a tetejüket megkenjük tojássárgájával, megszórjuk a lereszelt sajttal vagy kömény maggal. Előmelegített, forró sütőben sütjük.


    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss