Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászkrémes csigák

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A kolbászkrémes csigák elkészítéséhez a kolbász héját, langyos folyóvíz alatt lehúzzuk, a húsát elmorzsoljuk, majd a sajtot és a tejfölt robotgéppel hozzáadva összedolgozzuk úgy, hogy kissé darabos maradjon.
  2. A leveles tésztát, ha szükséges, 2-3 milliméter vastagságúra kinyújtjuk, megtöltjük a kolbászkrémmel, feltekerjük, és 1 cm széles szeleteket vágunk belőle.
  3. A szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, a tetejüket meghintjük reszelt sajttal, majd 20 perc alatt, 180  fokon - vagy a csomagoláson jelzett hőfokon - megsütjük.


Ezek is érdekelhetnek