Kolbászkrém házilag

MME MME
10 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej
  • Mustár

Elkészítés

  1. A kolbászkrém elkészítéséhez a kolbászt megpucoljuk, a végeit levágjuk. Feldaraboljuk, és késes aprítóban vagy húsdarálóval pépessé daráljuk. A ledarált kolbászhúshoz hozzáadjuk a vajat, és tovább krémesítjük.
  2. A masszához hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk és borsozzuk, végül alaposan összekeverjük.
  3. A kolbászkrémet kenyérre vagy kiflire kenjük. Uborkaszeletekkel tökéletes szendvics reggelire, tízóraira.

Nézd meg videón, hogyan készül a kolbászkrém házilag!

Ezek is érdekelhetnek

Friss