Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászkák burgonyafánkban sütve

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
20 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Héjában puhára főzzük a burgonyát sós vízben. Ha megfőtt, meghámozzuk, áttörjük. Amikor kihűlt, sózzuk, majd összekeverjük a szerecsendióval, a tojással és a liszttel.
  2. A gyulai vagy csabai parasztkolbászt 3 cm-es darabokra vágjuk. A burgonyából gombócokat gyúrunk, belenyomjuk a kolbászt, és forró olajban kisütjük. Frissen tálaljuk.

HÁZI SAJTOS KOLBÁSZ>>> 

KOLBÁSZOS-SAJTOS TEPSIS KRUMPLI>>> 

GYULAI KOLBÁSZOS KIFLI>>> 

Megjegyzés

Végh Mónika receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss