Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbásszal töltött hústekercs

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szép, nagy hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és az egyik felét bekenjük mustárral. A mustáros felébe beletekerjük a kolbászt, hústűvel összetűzzük.

Olajban puhára pároljuk pici vizzel, majd pirosra sütjük.

Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, sózzuk.

Köretként főtt burgonyát vagy burgonyapürét készítünk. A burgonyát kiterítjük egy tálra, elosztjuk rajta a párolt hagymát, tetejére a sült tekercseket fektetjük, a szaftjával megöntözzük.

Megjegyzés

A párolt hagyma helyett lecsót is tehetünk a burgonya tetejére.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss