Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbásszal és mozzarellával töltött paradicsom

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászból és a fokhagymából öt szeletet vágunk. A paradicsom sapkáját levágjuk, és kivájjuk a belsejét. Mindegyik paradicsomba teszünk egy-egy szelet kolbászt és fokhagymát, majd két-két mozzarellagolyót. Rátesszük a kakukkfüvet, megsózzuk, megborsozzuk, és meglocsoljuk olívaolajjal. Egy serpenyőbe tesszük, és lefedjük alufóliával.
  2. A serpenyőt 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és légkeveréssel 15 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és tovább sütjük 10 percig, majd grillezzük még bő 5 percig.
  3. Vágunk néhány szeletet a paprikákból, és megpirítjuk a toastokat. Tálaláskor teszünk a tányérra két paradicsomot, szeletelt paprikát és 3 szelet pirítóst.

Megjegyzés

Kevés munkával, gyorsan elkészíthető étel. A sütés tart a legtovább. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss