Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kókusztejes indiai csirke kuszkusszal és rukkolával

45 perc
bonyolult
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a reszelt vagy pépesített fokhagymát és a kockákra vágott csirkemellet, majd nagy lángon megpirítjuk a húst.
  2. Ízlés szerint fűszerezzük a kurkumával, a csilivel, a curryvel, a fahéjjal és a gyömbérrel. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a szójaszószt, felöntjük a kókusztejjel, és fél órán át fedő alatt főzzük.
  3. Amikor már kész a hús, levesszük a fedőt, és addig főzzük tovább, amíg kissé szaftos marad. Ekkor hozzáadjuk a felaprított mogyorót.
  4. Kuszkusszal és rukkolával, vagy bármely, tetszés szerinti salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Igazán egyedi,csodálatos ízvilágú főétel. Lepd meg vele családod,garantáltan imádni fogják! - Noémii244

Ezek is érdekelhetnek

Friss