Elkészítés: A kókusztejet öntsük forralóedénybe, majd dobjuk hozzá a fahéjat, a kardamomot, az 1 evőkanál cukrot, reszeljük bele a lime héját és facsarjuk bele a levét. Forráskor adjuk hozzá az agar-agart, majd főzzük 1-2 percig. Töltsük poharakba, majd hűtsük le, és tegyük 1 éjszakára a hűtőbe.
A mangót pucoljuk meg és a húsát vágjuk apró kockákra.
Karamellizáljunk 2 evőkanál cukrot egy tapadásmentes serpenyőben, majd dobjuk hozzá a mangót és a vanília kikapart magjait. Várjuk meg, amíg teljesen bevonja a karamell a gyümölcsöt, majd hűtsük le, és kanalazzuk a már megdermedt puding tetejére.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre