Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kókuszos-zöldborsós csirke

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk. A vörös- és a fokhagymát, valamint a gyömbért meghámozzuk, majd mindet egészen finomra vágjuk.
  2. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a hagymákat a gyömbérrel együtt. Hozzáadjuk a húst, amit aranyszínűre pirítunk. Ezután felöntjük a kókusztejjel és a tejszínnel. Megsózzuk, aztán felforraljuk, majd közepes lángon majdnem puhára főzzük kb. 30 perc alatt. Közben a kókuszreszeléket illatosra pirítjuk száraz serpenyőben.
  3. A csirkéhez adjuk a borsót, majd ismét megsózzuk. Pár percig főzzük, végül beleforgatjuk a spenótleveleket is. Ezután meghintjük a pirított kókusszal és egy kevés frissen őrölt borssal. Jázminrizzsel tálalhatjuk.

PARADICSOMOS CSIRKETEKERCSEK ZÖLDSÉGESEN >>> 

BRASSÓI APRÓPECSENYE SERTÉSLAPOCKÁBÓL >>> 

FŐTT MARHASZELET MEGGYMÁRTÁSSAL, PIRÍTOTT DARÁVAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss