Elkészítése: A margarint kivesszük a hûtõbõl és langyos helyre tesszük. Meghámozzuk és apró kockákra vágjuk az almát, a mazsolát kevés citromlével ízesített vízbe áztatjuk. A margarint elkeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Belekeverjük az almakockákat és a kinyomkodott mazsolát, a tejet, valamint a kókuszreszeléket. Ezután jöhet a liszt, és a sütõpor, ezt mind jól elkeverjük. Kivajazott, zsemlemorzsával hintett, vagy sütõpapírral bélelt tepsibe vagy tortaformába öntjük. Lassú tûzön kb. 20 percig sütjük. A fent leírtak szerint díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre