Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét tegyük keverőtálba, addig keverjük, míg elkezd kifehéredni. Ekkor állandó keverés mellett kanalanként adjuk hozzá a porcukrot, és verjük kemény habbá. Ezután adjuk hozzá a réteslisztet, majd fakanállal, pár mozdulattal keverjük össze. Végül adjuk hozzá a kókuszreszeléket, óvatosan, de alaposan keverjük össze. Simítsuk sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített 160 fokos sütőben süssük 35-40 percig, tűpróbáig (én légkeverésnél 160 fokon, 35 percig sütöttem). A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a tepsiben, majd helyezzük rácsra, és hűtsük ki teljesen.
A krémhez a tejet keverjük össze a lefőzött feketekávéval, majd adjuk hozzá a pudingport, és keverjük simára. Állandó keverés mellett forraljuk fel, főzzük sűrűre, majd hűtsük ki.
Egy keverőtálba tegyük bele a porcukrot, a vaníliás cukrot, a kávét és a tojássárgákat, majd keverjük jó habosra. Ezután állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a teljesen kihűlt pudingot, majd szintén keverjük jó habosra.
A tepsibe sütőpapírral együtt, tegyük vissza a teljesen kihűlt tésztát, kanalazzuk rá a krémet, egyenletesen simítsuk el a tetejét. Pár órára tegyük be a hűtőbe, hogy a krém teljesen megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek (én délután sütöttem meg, és egész éjszakára a hűtőben hagytam).
Kb. fél órával a tálalás előtt vegyük ki a süteményt a hűtőből, csorgassuk meg olvasztott csokoládéval. Ezután addig várjunk, míg a csokoládé megdermed.
Tálalás előtt éles, vízbe mártott késsel, ízlés szerint szeleteljük fel, majd úgy kínáljuk.