Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket a porcukorral keményre verjük, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket.
Egy 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, és a tésztamasszánkat egyenletesen belesimítjuk. 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingporokat a liszttel, a tojássárgájával, a porcukorral és kevés tejjel csomómentesre elkeverjük, majd a többi tejet hozzáadjuk, és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. Ezután a margarinnal és őrölt kávéval habosra keverjük.
A kihűlt kókuszos tésztára simítjuk a krémet.
A habtejszínt felverjük keményre, és a krémre kenjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre