Elkészítés: A darált kekszet, a diót, a kakaót és a porcukor felét jól összekeverjük, hozzáadjuk a rumot, majd kisebb adagokban annyi tejet, hogy közepes keménységű, de könnyen formázható tésztát kapjunk.
A krémhez a margarint kikeverjük, hozzáadjuk a maradék porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojást, majd jó habosra kikeverjük.
Alufóliát vagy szilikon lapot szórjunk meg bőségesen kókuszreszelékkel, és a tésztát ezen lapogassuk szét kézzel. A fólia segítségével könnyen feltekerhető. Megkenjük a krémmel, feltekerjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk, akkor szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre