Elkészítés: A kekszet a puha margarinnal, a többi hozzávalóval és annyi baracklekvárral összedolgozzuk, hogy jól formázható legyen, majd hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a tejet a liszttel és a vaníliás cukorral állandó keverés mellett sűrűre főzzük, a margarint a porcukorral krémesre keverjük, beledolgozzuk a kókuszreszeléket, majd a kihűlt krémhez adjuk.
A kekszes masszát ujjnyi vastagon nedves, kókuszreszelékkel megszórt fóliára simítjuk, rákenjük a krémet, és a fólia segítségével feltekerjük. Még plusz megszórhatjuk kókuszreszelékkel, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre