Kókuszos keksztekercs II.

45 perc
bonyolult
átlagos
6 adag
Hozzávalók
  • keksz
  • margarin
  • porcukor
  • kókuszreszelék
  • kakaópor
  • feketekávé
  • rum
  • baracklekvár
  • liszt
  • tej
  • vaníliás cukor
  • margarin
  • porcukor
  • kókuszreszelék
  • kókuszreszelék

Elkészítés

Elkészítés: A kekszet a puha margarinnal, a többi hozzávalóval és annyi baracklekvárral összedolgozzuk, hogy jól formázható legyen, majd hűtőbe tesszük.

A töltelékhez a tejet a liszttel és a vaníliás cukorral állandó keverés mellett sűrűre főzzük, a margarint a porcukorral krémesre keverjük, beledolgozzuk a kókuszreszeléket, majd a kihűlt krémhez adjuk.

A kekszes masszát ujjnyi vastagon nedves, kókuszreszelékkel megszórt fóliára simítjuk, rákenjük a krémet, és a fólia segítségével feltekerjük. Még plusz megszórhatjuk kókuszreszelékkel, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss