A liszthez keverjük a sütőport és a kakaót, majd a tészta többi hozzávalóival simára keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a tejben megfőzzük a pudingot, majd kihűtjük. A cukrot a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a tejfölt. Ha valakinek nem elég édes, keverhet még bele cukrot, de szerintem nem kell.
A kihűlt lap tetejére simítjuk a krémet és a felolvasztott tortabevonóval megcsepegtetjük, hogy pöttyös legyen.
Hamar megsül, figyelni kell, nehogy a kakaó miatt megégjen. Forró vízbe mártott késsel lehet szeletelni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre