Mindmegette.hu
Elkészítés: Az epret megmossuk, apróra vágjuk, majd egy edénybe rakjuk. Annyi tejet öntünk rá, amennyi elfedi. Egyenként hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd turmixoljuk.
Díszítve, hűtve szervírozzuk! :)
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Az Orbán-szabály
Szabi a pék tippjei: minden, amit a rozslisztekről tudnod kell
Felszaladt néhány plusz kiló a karantén alatt?
Be nem tartott ígéretekkel szembesítették az újpesti polgármestert
Dögös bögyös szőkeség meztelenül zuhanyozik? Nem álomkép többé – fotó - 18+
„Mintha a szívemet kitépték volna" - testvére üzent az eltűnt oroszlányi kislánynak
Újra itt a dinók kora? Budapest buszmegállójánál látták az ősállatot – Fotó!
Gyász: elhunyt a híres színésznő, aki Elvis szeretője is volt
Vérfagyasztó előzésbe kezdett a suzukis, ezt a rendőrség sem hagyja szó nélkül
Életed egyharmadát ezzel töltöd, mégsem tudtad róla ezeket a tényeket!
Élet a sajtburgeren túl: izgalmas mekis ételek a világ különböző pontjairól
Izgalmas mekis ételek a világ különböző pontjairól
Recept
Simonné Török Tímea
Szigligeti Ágnes
MME
Baloghné Kele Judith
Vass Lászlóné
Kiss Krisztina
Cikk
Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli Facebook-bejegyzése szerint Magyarországon három és fél millióan már megkapták a koronavírus elleni védőoltást. A bejegyzés alatt elhelyezett videó feliratai szerint nyitnak a teraszok, újraindulnak a szolgáltatások, hosszabb nyitvatartás, biztonságos vásárlás következik, és folyatódik az iskolanyitás.
Szponzorált tartalom
Van, akinél már gyerekkorban, és van, akinél csak felnőttként jelentkeznek először a gluténérzékenység tünetei. A diagnosztizálása nem egyszerű, de ha feltárják, helyes táplálkozással szerencsére megelőzhetőek a komolyabb problémák. Sok tévhit terjeng a gluténmentes étkezésről, most azonban összegyűjtöttük, melyeknek nem szabad bedőlni.
Recept válogatás
A spenót igazi vitaminbomba, természetes vasforrás. Bár számos jótékony hatása van, igencsak megosztó étel, sokan nem szeretik a krémes spenótfőzeléket. A spenótból nem csak főzeléket készíthetünk, feldobhatjuk vele a tésztaételeket, salátákat és még a húsokat is.
SÁNDOR ADRIENN
Fotó/Videó: Horváth András
Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, amiket ti, kedves Mindmegette olvasók tettetek fel neki. Most a rozsliszteket vesszük górcső alá, így végre megtudhatjuk, mit jelentenek a zacskók csomagolásán feltüntetett számozások, és persze arról is szó esik, hogy melyik liszt mire való.
Az ébredő erdő, az erőre kapó tavasz illatával megjelent végre a tavasz első hírnöke: a medvehagyma, amely friss, zamatos ízt hoz a hosszú tél után. Őt követi a többi tavaszi frissességet hozó zöldség: újhagyma, spenót, sóska és a zsenge tök, amelyekkel új ízeket, a tavasz frissességét hozzák az asztalunkra. Ehhez mutatunk több mint száz bevált receptet!
Rozsnyai Gabriella
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
Itt megtaláljátok a havonta megjelenő Fanny Konyha magazin legjobb receptjeit, és az újságban található receptekhez készült videókat!
Varga Noémi
Előfordult már veled, hogy egy kínai gyorsétteremben azon gondolkodtál, vajon mitől ilyen finom ez az étel? Mi eláruljuk a titkot. Mostantól nem kell a büfébe rohannod, ha megkívánod a szezámmagos csirkét, a pirított tésztát vagy a tavaszi tekercset, hiszen egyszerűen elkészítheted otthon. Íme a legjobb kínai receptek!