Elkészítés: A csirkemellet letisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk. A páchoz valókat összekeverjük, ebbe forgatjuk a csirkemellcsíkokat, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. Lefedjük, és 1 napig állni hagyjuk hűtőben.
A karalábét és a sárgarépát vékonyan felszeleteljük. Wok edényben forró olajban megpirítjuk, szójaszósszal és 1 kanálnyi cukorral együtt, majd egy nagy tálba öntjük. A keleti zöldségkeveréket is megpirítjuk egy kis reszelt fokhagymával és szójaszósszal együtt, majd ezt is a nagy tálba öntjük. A póréhagymát is felkarikázzuk, majd kevés olajon ezt is kisütjük, végül a csirkemellcsíkokat pirítjuk meg a gyömbérpasztával és kevés szójaszósszal. Ha megpirult, rászórjuk a kókuszreszeléket, ezzel már csak átforgatjuk, és a tálba öntjük.
A rizstésztát a leírásnak megfelelően elkészítjük. Egy nagy edényben az egészet összekeverjük és tálaljuk.