Elkészítés: Öntsük a lisztet, a cukrot, a sütőport, a sót és a lágy vajat egy tálba, és elektromos kézimixerrel keverjük alacsony sebességen, amíg homokszerű állagot nem kap. Fokozatosan öntsük bele a tej felét, és keverjük, amíg fel nem veszi a tejet. Villával verjük fel a tojást, a vanília-kivonatot és a maradék tejet egy külön tálban, majd öntsük a lisztes keverékhez, keverjük tovább, míg sima tésztát nem kapunk.
Melegítsük elő a sütinyalóka-készítőt, töltsük fel a tésztával. 5 perc sülés után kivehető a tészta a formából.
Miután kihűltek a tésztagolyók, mártsuk felmelegített étcsokoládéba, majd forgassuk meg kókuszreszelékben. Pálcikára szúrva kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre