Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, vajazzuk ki a tortaformát. Keverjük alaposan össze egy nagy tálban a tészta hozzávalóit, ha kész, öntsük a formába, és kb. 40 perc alatt süssük készre, de vigyázzunk, nehogy kiszáradjon. Rácson hagyjuk kihűlni.
Közben készítsük el a krémet: a pudingport a tejjel főzzük sűrűre, hagyjuk kihűlni. Keverjük össze a keményítőt a porcukorral, majd szórjuk a kókusztejbe, és alaposan keverjük el benne. Egy nyeles forralóban forraljuk össze a krémet, hagyjuk besűrűsödni, majd a tűzről levéve hagyjuk teljesen kihűlni. Majd keverjük össze az előre elkészített, kihűtött vaníliás pudinggal.
A kókuszlikőrt keverjük össze a lime reszelt héjával és levével, valamint 2 evőkanál porcukorral (3x használjuk majd, ezért úgy gazdálkodjunk vele).
A kihűlt tésztát, vágjuk 3 felé egy kenyérvágó késsel. A tortaformát ismét használtba esszük, érdemes alaposan kibélelni fóliával. Tegyünk le az aljára egy réteg süteményt majd locsoljuk meg a kókuszlikőrös keverékkel. Törjünk össze villával 8 dkg málnát és keverjük el a málnadzsemmel, öntsük a tésztára, de ügyeljünk rá, hogy a forma széléig ne érjen ki a málnás töltelék. Helyezzük rá a következő réteg tésztát, szintén locsoljuk meg a likőrös keverékkel, majd kanalazzuk rá a kókuszkrémet, végül fedjük le az utolsó réteg tésztával, locsoljuk meg a maradék likőrrel. Minimum 4 órát hűtsük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaljuk frissen vert tejszínhabbal koronázva, málnaszemekkel és kókuszpehellyel díszítve.