Elkészítés: A kekszes réteg hozzávalóit összedolgozzuk, majd 2 gombócra osztjuk.
A krémhez a 2 db egész tojást felverjük, összekeverjük a liszttel és a cukrokkal, fokozatosan hozzáadagoljuk a tejet és felfőzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a kókuszreszeléket, majd kihűtjük. Ezután a margarint hozzákeverjük, ízlés szerint rummal ízesíthetjük, jól kihabosítjuk.
Az egyik tésztagombócot egy vizes konyharuhára helyezett, kókuszreszelékkel megszórt fóliára tesszük, sodrófával téglalap alakúra sodorjuk (a sodrófát bevizeztem, így könnyebben ment a művelet). A krém felével megkenjük, és a fólia segítségével feltekerjük. A maradék tésztával és krémmel is ugyanezt tesszük.
Hűtőbe tesszük 1 éjszakára, majd a fóliát eltávolítjuk, szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre