Kevés cukros langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal és a tojássárgákkal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt és rugalmas tésztává dolgozzuk (ha szükséges, akkor egy kevés tejet adunk hozzá). Két cipót formázunk belőle. Letakarva kb. fél órát pihentetjük a tésztát.
Elkészítjük a tölteléket. Vízgőz felett a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük (nem főzzük meg). A vízgőzről levéve a 20 dkg kókuszreszeléket belekeverjük.
A tésztánkat téglalap alakúra kisodorjuk, a töltelék felét rákenjük, majd feltekerjük. 1 cm-es szeletekre vágjuk és kivajazott sütőlemezre sorakoztatjuk. A másik fele tésztával is így járunk el. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20 perc alatt készre sütjük őket. Porcukorral meghintve tálaljuk.