Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kőkorszaki szakik kedvence

120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Először is megnézzük, hogy kedvenc jénainkba belefér-e a hús. Ha igen, bőrét bevagdossuk, bedörzsöljük a fűszerekkel, megkenjük mustárral, beletesszük a tepsibe, és jó fél napot hűtőben pácoljuk.

Ha úgy érezzük, hogy elérkezett a sütés ideje, egy kis vizet öntünk alá, és 190 fokra hevített kemencénkben 1,5 óra alatt omlós-ropogósra varázsoljuk. Közben buzgón locsolgassuk a saját szaftjával, és hát magunkról sem feledkezzünk meg, kedvenc italunk mindig legyen kéznél.

Ha elkészült, helyezzük tálra, körítsük félbevágott sült burgonyával, adjunk mellé káposztasalátát, és bontsunk fel valami jóképű félszáraz vörösbort.

Ezek is érdekelhetnek