A magyar konyha alapanyagai a tejtermékek
Nehéz elképzelni egy csirkepaprikást tejföl nélkül, nincs igazi melegszendvics trappista sajt nélkül, hogyan is lenne tökéletes a csuszánk rögös túró nélkül, és mit is adnánk tízórainak, ha nem egy túróban gazdag rudit? A magyar ételekben olyan alapvető tejtermékek vannak, amelyeket a nemzetközi konyha sokszor nem ismer vagy nem is ért, mi viszont nehezen lennénk meg nélkülük. Szerencsére az ALDI-ban kapható Kokárdás termékcsaládban minden kedvencünket megtaláljuk: a piros-fehér-zöld kokárdával fémjelzett márka 19 terméke között, közel 40 ízvariánsból kedvünkre válogathatunk. A kínálat valóban bőséges, Kokárdásból választhatunk tejet, tejfölt, joghurtot, főzőtejszínt, habtejszínt, rögös túrót, szendvicskrémet, vajat, natúr rudit, trappista-, cikkelyes- és tömlős sajtokat.
Hogyan is született a Kokárdás?
A magyar fogyasztók kedvenc tejtermékeit kínáló Kokárdás brandet 2015-ben az Alföldi Tej Kft. hozta létre, kizárólag az ALDI számára. A magyar gasztronómiában elengedhetetlen, minőségi, kizárólag hazai alapanyagok felhasználásával készülő termékcsaládot nagyon hamar megismerték és megszerették a vásárlók. A Kokárdás termékek kedveltségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2017-ben és 2018-ban is megkapta az Év Terméke Díjat, 2020-ban pedig a Mentes-M díjat nyerte el laktózmentes tömbös sajtjával.
Az ALDI polcain való megjelenés óta a Kokárdás sikere töretlen. Nagyon hamar megkerülhetetlen alapelemévé vált az áruházlánc hűtős szortimentjének, olyannyira, hogy 2018-ban az ALDI – történelme során először – megvásárolt egy márkát: a Kokárdást. A nagy sikernek, valamint az átlagon felüli forgalomnak köszönhetően a termékcsalád választéka folyamatosan bővül, természetesen csak magyar tejfeldolgozóktól származó termékekkel.
Keresse a Kokárdás magyar tejtermékeket kizárólag az ALDI üzleteiben!