Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kocsonyával ünnepelte születésnapját az amerikai színész

default user icon
MME
A King's Man, Az ördög Pradát visel, vagy a Netflixen most is nagy népszerűségnek örvendő Az ember a rács mögött sorozat színésze oda volt a magyar kocsonyáért, amit 62. születésnapjára kapott Andreától.

A színésznek annyira bejött a magyar ételkülönlegesség, hogy közösségi oldalán videót is posztolt róla. Stanley Tucci egyébként pénteken ünnepelte a 62. születésnapját, a kocsocsányát pedig ennek apropóján kapta magyar barátjától. Ételek iránti szenvedélye ma már egyáltalán nem titok, hiszen nem is olyan régen kiadott egy főzős könyvet Életem az ételeken át címen. Családjáról, felnőtté válásáról, házasságairól, betegségéről, filmes élményeiről, az Olasz módra vagy a Julie & Julia - Két nő, egy recept forgatásáról, és persze a gasztornómiához fűződő rajongásáról olvashatunk benne.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stanley Tucci (@stanleytucci) által megosztott bejegyzés

Stanley igen meglepődött, amikor Andreától megtudta, hogy tíz órán keresztül készült a kocsonya, és hogy nincs benne hozzáadott zselatin, hanem teljesen természetes módon készült ez a magyar klasszikus. A bejegyzés alatti hozzászólásokból az is kiderült, hogy sok magyarnak tetszett a színész születésnapi ajándéka, és hogy maguk is rajonganak a kocsonyáért.

Stanley a kocsonya mellé magyar borokat is kapott ajándékba, így a lila hagymával és pirítóssal fogyasztott kocsonyát volt mivel leöblítenie. Különösen vicces, amikor meghallja magyar barátjától, Andreától az "egészségedre" szó kiejtését.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss