Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kocsonya II.

120 perc
mester
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsokat alaposan megmosom, majd 6 dl vízben felteszem főni. Lassú tűzön forralásig főzöm. A habját leszedem, majd beleteszem a felszeletelt zöldségeket, fűszerezem. Addig főzöm, míg a hús megpuhul.

Közben a tojást megfőzöm, felszeletelem, a citromból vágok 2 karikát.

A húsokat leszedem a csontról, két tálban elosztom, melléteszem a zöldségeket, a petrezselymet, a tojást és a citromot, merek rá levest, és hűvös helyre teszem, hogy megdermedjen.

Fogyasztáskor tányérra borítom, facsarok rá citromot, szórok rá pirospaprikát.

Ezek is érdekelhetnek

Friss