Elkészítés: A húsokat alaposan megmosom, majd 6 dl vízben felteszem főni. Lassú tűzön forralásig főzöm. A habját leszedem, majd beleteszem a felszeletelt zöldségeket, fűszerezem. Addig főzöm, míg a hús megpuhul.
Közben a tojást megfőzöm, felszeletelem, a citromból vágok 2 karikát.
A húsokat leszedem a csontról, két tálban elosztom, melléteszem a zöldségeket, a petrezselymet, a tojást és a citromot, merek rá levest, és hűvös helyre teszem, hogy megdermedjen.
Fogyasztáskor tányérra borítom, facsarok rá citromot, szórok rá pirospaprikát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre